Pakketten

Zoals je ziet zijn er verschillende pakketten mogelijk. Klik op de button voor meer informatie en tarieven.

Mocht je nog niet zeker zijn van je keus, meer informatie willen of even sparren over jouw beste keuze? De intake is altijd gratis en vrijblijvend.

Waarom 12 weken?

Alle pakketten met uitzondering van de specials, zijn opgebouwd uit 12 weken. Deze 12 weken zijn grofweg verdeelt in 3 blokken van elk 4 weken. Het lichaam heeft ongeveer 4 weken nodig om oefeningen te adapteren. En zo sluiten we elk blok af met een setje nieuwe skills.

* Het eerste blok zal in het teken staan van stabiliteit, coördinatie en balans. De basis van elke beweging in sport en het dagelijks leven. Je leert je lichaam in dit blok beter kennen, gaat bewegingen meer aanvoelen en zal merken dat de algemene coördinatie verbeterd. Hoe breder en beter deze basis is hoe meer erop gebouwd kan worden.

* Het tweede blok komen kracht en uithoudingsvermogen kijken. Afhankelijk van het doel bouwen we in dit blok de geleerde skills uit om beter, langer of meer belasting aan te kunnen. We zullen kennis maken met verschillende nieuwe oefeningen die door de goede basis makkelijk in de trainingen in te passen zijn.

* Het derde blok staat in het teken van finetunen. Dit kunnen specifieke skills zijn, maar ook bijvoorbeeld snelheid. Na dit blok heb jij je doel gehaald of voldoende skills geleerd om op eigen benen de laatste stappen te kunnen zetten. Zo wordt je opgeleid om je leven lang plezier te hebben van bewegen. Natuurlijk is het na het pakket mogelijk nog een volgend pakket af te sluiten.