Missie:

We zitten tegenwoordig de hele dag, het liefst binnen en het liefst naar een scherm te kijken. Thuis voor de televisie, op werk naar de computer, in de bus naar je smartphone en zelfs in de sportschool op een apparaat. Bij PT Outside breken we die ban met functional training in de open lucht.


Hierdoor combineer je alle gezondheidsvoordelen van bewegen, trainen, frisse lucht en zonnestralen. Denk aan de aanmaak van gelukshormonen, een verminderde kans op welvaartsziekten (hart- en vaatziekte, diabetes etc.), aanmaak van vitamine D, behoud van sterke botten en een vitaler oud worden.


Daarnaast bouwen we ons leven steeds voller. Logisch dat je in de geringe tijd die je misschien over hebt niet kiest voor iets wat je helemaal niet leuk vindt. Training moet daarom niet alleen effectief zijn, maar ook vooral erg leuk (vandaar ook de mogelijkheid samen met vrienden te trainen). Zo hou je het beter en langer vol en wordt bewegen en trainen onderdeel van leefstijl, de enige manier om echt verandering aan te brengen.