Nieuws

Nieuwe pakketten online

In de afgelopen maanden is het maar weer eens te meer duidelijk geworden hoe belangrijk een gezond en fit bestaan voor ons is. Daarom bieden wij nu nog specifiekere en uitgebreidere pakketten aan. Wil jij aan de slag met je gezondheid, dan pakken we niet alleen de trainingen aan, maar ook de leefstijl daaromheen. Voeding, stress, slaap, rust en ontspanning bijvoorbeeld. Heb je je leefstijl al op orde, maar merk je dat je toch vaak pijntjes ervaart kies dan voor de houdingcorrectie, hierbij wordt veel aandacht besteed aan het spierkorset om te zorgen dat jouw vage pijntjes verdwijnen en niet meer terugkomen. En als laatste, misschien mis je het sportveld wel, daar kunnen wij natuurlijk helaas ook niks aan doen. Wat we wel kunnen doen is sportspecifiek trainen met verschillende materialen om te zorgen dat jij straks beter voorbereid op het veld staat.

Ik hoop jullie snel van dienst te kunnen zijn, dan kunnen we er samen tegenaan de komende tijd.


We mogen weer!

Vanaf maandag 11 mei is het weer toegestaan om buiten te gaan sporten. Dus ook voor ons geldt dat we dan weer volle bak aan de slag mogen. Dus ben jij nog opzoek naar een mogelijkheid om buiten te sporten in Maarssen, of de omgeving Stichtse vecht en Utrecht. Kijk dan zeker eens rond op de site of stuur een mailtje in het contactformulier. Natuurlijk blijven we rekening houden met de afstand en de verdere voorzorgmaatregelen.

Wie weet sporten we dan binnenkort weer lekker samen buiten.

Wat je keuze ook wordt geniet van het weer, de zon, de wind en misschien ook wel de regen en vooral van het bewegen, trainen en buiten zijn!


Gecertificeerd neuroscience in training.

Vorige maand heb ik met goed gevolg de cursus neuroscience in training aan de Barca innovation hub afgerond. Deze cursus was er op gericht hoe verbeteringen in techniek en coördinatie aan te brengen tijdens trainingen. Veelal wordt een motor error (dus een fout in houding of techniek) alleen benoemd in de hoop dat deze hiermee is opgelost. Echter, wanneer de error voortkomt uit een verminderde zenuwconnectie tussen de spieren en het hoofd heeft het weinig zin dit alleen maar te benoemen. Hier zullen extra oefeningen noodzakelijk zijn die tijdens deze cursus gecoverd zijn. Kortom, veel stof om weer lekker in de praktijk te brengen tijdens de personal trainingen.


Summerseries op komst.

Om nog even te genieten van het mooie weer voordat de vakantie voor de deur staat bieden wij van 5 juni 2 verschillende smallgroup trainingen aan. Out of stability training vooral gefocust op het trainen van alle (grote en kleine) spieren in het lichaam om zo alle onverwachte situaties het hoofd te kunnen bieden. Daarnaast een out of the boks training waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van pads en stootkussens. Even helemaal los voor meer kracht en uithoudingsvermogen dus. Welke past het beste bij jou? Kijk voor meer informatie bij de pakketten op deze website of check facebook. Weet je het al dan kan je op de links hiernaast snel registreren. Ik zie jullie graag in het park.


Crazy88 Sportsummer edition

Heb jij deze zomer zin om een gezellige en sportieve dag met je vrienden te beleven? Genietend van een lekker weertje, leuke opdrachten en een gezellige BBQ. Op 6 juli, vanaf 16:30, organiseert PT outside een leuke variant op het spel crazy88. Volbreng met je team zo veel mogelijk sportieve opdrachten als een animalflow tussen de geitjes, een bokjespringlint of een squat-estafette in recordtijd en verdien zo veel mogelijk punten. Wie weet ben jij aan het eind van de middag wel de grote winnaar en mag je met je groep gratis een uur outside with friends training boeken.

Check voor meer informatie de specials, onze facebookpagina of schrijf je hiernaast direct in. Vragen, schroom niet om een berichtje te sturen via het contactformulier.

Zien we jouw groep 6 juli in park Otterspoor, Maarssen?


Samenwerking Gezondheidsboost Nieuwegein

Met trots mag ik zeggen dat ik onderdeel ben van het team dat de trainingen verzorgt bij Gezondheidsboost Nieuwegein.  Zoek je plezier in sporten in kleine groepen tot maximaal 10 personen, veel aandacht voor jouw gezondheid en de mogelijkheid om af te vallen met meer energie in je lichaam? Vanaf 23 April start een nieuwe cyclus van 8 weken.  Wij hebben er in ieder geval veel zin in. Klik op de button voor meer informatie. -->Nu online: HIIT the aquabag.
Deze vernieuwde manier van trainen helpt het lichaam zelf te zoeken naar stabiliteit tijdens de oefening. Door het bewegen van het water wordt extra stabilisatie van onder andere de core verwacht.  Zodoende wordt trainen met de aquabags, aquaballs en het hydrovest een co√∂rdinatieve uitdaging en heuse full body workout. Door deze extra stabilisatie is de aquabag workout ook uitermate geschikt voor teamsporters of vechtsporters die betere resultaten willen behalen op het veld of in de hal. Durf jij het aan? Boek snel een proefles of ga gelijk voor resultaat met het 12 weken pakket.