Visie

Vaak willen mensen het liefst alles op een presenteerblaadje aangereikt krijgen. Je ziet steeds meer "oplossingen" om je heen waardoor je niet meer zelf na hoeft te denken, in het dagelijks leven, in voeding, in training en ga zo maar door. Maar als je zelf niet nadenkt waar je mee bezig bent, hoe kan je dan resultaat boeken en vooral behouden?


Bij PT Outside werken we bewust niet met voedingsschema's, voorgeprogrammeerde apparaten of elektrische stroompjes om je spieren de indruk te geven dat ze aan het trainen zijn. In plaats daarvan wordt je betrokken bij de oefeningen, ben je vrij om alle vragen te stellen die je wilt en krijg je tips en tricks op jouw maat en jouw leven waardoor je na het pakket zelf aan de slag kan aan een fit en gezond leven of juist nog beter je eigen lichaam begrijpt en zo je eigen sport beter uit te kunnen voeren.


Bewegen is tenslotte geen rocketscience. Beginnen met bewegen, bewegingen correct aanleren of techniek verfijnen kan wel zo voelen. PT Outside staat voor goed onderbouwde trainingen. Door cursussen en ervaring op gebied van inspanningsfysiologie, bewegingsleer, neuroscience in training, voeding en vele sporttechnische gebieden kunnen wij met de juiste tools zorgen voor een ultieme trainingservaring en door deze kennis over te dragen staan wij voor een langdurig resultaat.