Nieuws

Summerseries op komst.

Om nog even te genieten van het mooie weer voordat de vakantie voor de deur staat bieden wij van 5 juni 2 verschillende smallgroup trainingen aan. Out of stability training vooral gefocust op het trainen van alle (grote en kleine) spieren in het lichaam om zo alle onverwachte situaties het hoofd te kunnen bieden. Daarnaast een out of the boks training waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van pads en stootkussens. Even helemaal los voor meer kracht en uithoudingsvermogen dus. Welke past het beste bij jou? Kijk voor meer informatie bij de pakketten op deze website of check facebook. Weet je het al dan kan je op de links hiernaast snel registreren. Ik zie jullie graag in het park.


Crazy88 Sportsummer edition

Heb jij deze zomer zin om een gezellige en sportieve dag met je vrienden te beleven? Genietend van een lekker weertje, leuke opdrachten en een gezellige BBQ. Op 6 juli, vanaf 16:30, organiseert PT outside een leuke variant op het spel crazy88. Volbreng met je team zo veel mogelijk sportieve opdrachten als een animalflow tussen de geitjes, een bokjespringlint of een squat-estafette in recordtijd en verdien zo veel mogelijk punten. Wie weet ben jij aan het eind van de middag wel de grote winnaar en mag je met je groep gratis een uur outside with friends training boeken.

Check voor meer informatie de specials, onze facebookpagina of schrijf je hiernaast direct in. Vragen, schroom niet om een berichtje te sturen via het contactformulier.

Zien we jouw groep 6 juli in park Otterspoor, Maarssen?


Samenwerking Gezondheidsboost Nieuwegein

Met trots mag ik zeggen dat ik onderdeel ben van het team dat de trainingen verzorgt bij Gezondheidsboost Nieuwegein.  Zoek je plezier in sporten in kleine groepen tot maximaal 10 personen, veel aandacht voor jouw gezondheid en de mogelijkheid om af te vallen met meer energie in je lichaam? Vanaf 23 April start een nieuwe cyclus van 8 weken.  Wij hebben er in ieder geval veel zin in. Klik op de button voor meer informatie. -->Nu online: HIIT the aquabag.
Deze vernieuwde manier van trainen helpt het lichaam zelf te zoeken naar stabiliteit tijdens de oefening. Door het bewegen van het water wordt extra stabilisatie van onder andere de core verwacht.  Zodoende wordt trainen met de aquabags, aquaballs en het hydrovest een co√∂rdinatieve uitdaging en heuse full body workout. Door deze extra stabilisatie is de aquabag workout ook uitermate geschikt voor teamsporters of vechtsporters die betere resultaten willen behalen op het veld of in de hal. Durf jij het aan? Boek snel een proefles of ga gelijk voor resultaat met het 12 weken pakket.